Over ons

20160715 123328

Aandacht voor glas in lood

Een glas in loodpaneel is een bijzonder decoratief element met een lange geschiedenis in de Nederlandse bouw. Het siert vele Nederlandse woningen, scholen, kerkgebouwen en nog veel meer. Desalniettemin zijn glas in loodramen niet onaantastbaar voor de tand des tijds en is onderhoud van groot belang voor het behoud van de kwaliteit en het sierlijke uiterlijk van glas in lood.

Bij de Zaansche Glas in Loodzetterij geven wij glas in lood de aandacht die het verdient. Of het nu gaat om een kleinschalige reparatie in een woning of een groot restauratieproject in een kerk, wij brengen bij ieder project onze ervaring en deskundigheid om het beste resultaat te behalen. Wij pakken ieder glas in loodpaneel met grote zorg aan. Daarbij kijken wij zowel naar het uiterlijke aspect als naar kwaliteit en duurzaamheid.

Veelzijdig en klantgericht

De Zaansche Glas in Loodzetterij is een veelzijdig bedrijf dat zich ervoor inzet de wensen van iedere klant zo nauwkeurig mogelijk te realiseren. Of het nu gaat om reparatie, restauratie, een nieuw ontwerp of simpelweg advies, wij luisteren altijd nauwgezet naar uw ideeën en wensen.

Inspiratie nodig? In ons atelier beschikken wij over vele voorbeeldpanelen en fotoboeken op basis waarvan wij samen met u een mooi paneel kunnen realiseren. U kunt bij ons terecht voor vele verschillende soorten stijlen glas in lood, van jugendstil tot art deco, Amsterdamse school en Art Nouveau.

Graag denken wij met onze klanten mee over de mogelijkheden voor een passend resultaat, zij het bij de restauratie van een bestaand paneel, of bij het verwezenlijken van een prachtig nieuw ontwerp!

20150402 133146

Neem contact met ons op